automobile

«Ο πελάτης μας μπορεί να κινηθεί και να διαπιστώσει ότι« όλοι »έχουν μια Ferrari, αυτό είναι ενοχλητικό»

ψάχνοντας για μια «εύκολη» αλλά δελεαστική καριέρα στον αυτοκινητόδρομο; Στη συνέχεια, πάρτε τον εαυτό σας ένα αιχμηρό κοστούμι πριν προσγειωθείτε μια δουλειά που πωλεί αυτοκίνητα ονείρου κοστίζει τουλάχιστον έξι αριθμούς. Θέσεις για τέτοιους άνδρες και, όλο και περισσότερο, οι γυναίκες βρίσκονται στο UP στον κόσμο του supercar.
Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό χάρη στους πλούσιους αγοραστές της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες-επειδή οι ΗΠΑ εξακολουθούν να κατατάσσονται ως η σημαντικότερη και σημαντική αγορά για τροχούς όπως αυτό. Επομένως, ήταν σκόπιμο το μικρό, αλλά τέλεια διαμορφωμένο φόρουμ Supercar στο πρόσφατο Auto Show της Νέας Υόρκης θεωρήθηκε το πιο ακριβό κομμάτι ακίνητης περιουσίας στην πόλη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με το σκεπτικό ότι έχω αυτό που οι Αμερικανοί διοργανωτές περιγράφουν ως “χαριτωμένη ιρλανδική προφορά”, ήμουν ο διορισμένος συντονιστής του φόρουμ. Αναπόφευκτα, η σκηνή ήταν ευλογημένη με την παρουσία του Koenigsegg και ο προϊστάμενος των πωλήσεών της, Tariq Ali, με εμπιστευόταν ότι πολλοί από τους πελάτες του δεν πρέπει να πείσουν να αγοράσουν το αυτοκίνητο του σε έναν αντίπαλο. “Αν τους αρέσει το Koenigsegg συν το Spyker και το Rimac”, μου είπε, “θα παραγγείλουν και τα τρία”.
• Τα καλύτερα supercars που πωλούνται τώρα
Ο Victor Mullen συμφωνεί ότι είναι γενικά “μια πολύ εύκολη πώληση” για να μετατοπίσει τους Spykers: “Ένας τυπικός πελάτης; Όταν ήταν νέος, αγόρασε μια Porsche 911. Αλλά όλοι οι συνομηλίκοι του είχαν επίσης. Έτσι πηγαίνει για Ferrari, Bentley ή Aston. Στη συνέχεια, μετακινείται στα προάστια και διαπιστώνει ότι ο «όλοι» έχει ένα Ferrari 488. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Γι ‘αυτό πηγαίνει όταν πηγαίνει σε μια μπουτίκ μάρκα όπως ο Spyker. ”
Ο διευθύνων σύμβουλος της RIMAC, Monika Mikac, έχει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση. “Πάντα λέω σε έναν πιθανό πελάτη, πρέπει να δοκιμάσουν το αυτοκίνητό μας. Τότε θα το λατρέψουν. ” Είναι πραγματικά η περίπτωση ότι ένας κατασκευαστής supercar ασχολείται περιστασιακά με έναν πιθανό πελάτη που υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να κάνει με μια ακριβή ζωγραφική ή γλυπτό αντί για ένα ακόμη supercar;
“Ναι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά λέω στον πελάτη ότι αν αγοράσει ένα rimac μπορεί να το οδηγήσει και να το τοποθετήσει ως ένα κομμάτι της τέχνης στο σπίτι, στο δίσκο, στο γκαράζ ή τη συλλογή αυτοκινήτων ή οπουδήποτε. Πολύ χρόνο, προσπάθεια, πάθος και χρήματα επενδύονται στην παραγωγή των αυτοκινήτων μας “, λέει ο πιο αρθρωτός και πειστικός πωλητής που έχω γνωρίσει ποτέ στην παγκόσμια βιομηχανία αυτοκινήτων σωστά.

Απλώς προσεύχομαι ένα γιγαντιαίο, πλούσιο αρπακτικό όπως η VW Group δεν μπαίνει και αρπάζει την εντυπωσιακή αλλά συγκριτικά μικροσκοπική εταιρεία που εδρεύει στην Κροατία. Σας απασχολεί, πιθανότατα θα αποδειχθεί ότι είναι καλύτερος επικεφαλής της VW από τον απογοητευμένο και αναχώρησαν τον πρόεδρό του, Martin Winterkorn της φήμης Dieselgate.
Συμφωνείτε με τον Mike; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *