Uncategorized

Η ιδέα του Renault Kwid αποκάλυψε

επικεφαλής της Renault Style Laurens van den Acker παραδέχεται ότι υπάρχει το “λίγο κομμάτι του Bollywood” για την ιδέα του Kwid, το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Δελχί Automobile Expo αυτή την εβδομάδα.
• Renault News καθώς και κριτικές
Το crossover μεγέθους minicar έχει φανταχτερά γκρίζα δύο τόνους καθώς και κίτρινο χρώμα, μεγάλες καμάρες, καθώς και κόμβους τροχών, πόρτες gullwing, ένα εσωτερικό που επηρεάζεται από τη φωλιά ενός πουλιού καθώς και ένα ασυνήθιστο πενταπλάσιο σχέδιο με έναν πάγκο τριών ατόμων Μπροστά καθώς και μικρότερο για δύο στο πίσω μέρος.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο αυτοκινητιστής κάθεται στο μπροστινό κέντρο, κάπως μπροστά από τους δύο εξωτερικούς επιβάτες. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στην Kwid να είναι είτε δεξιά είτε αριστερή μονάδα χωρίς τροποποίηση, δήλωσε ο Van den Acker.
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό περιλαμβάνουν αυτό που η Renault αναφέρεται ως «ιπτάμενο σύντροφος»-ένα μικρό απομακρυσμένο ελικόπτερο, το οποίο μπορεί να εισαχθεί σε μια προ-προγραμματισμένη διαδρομή πτήσης για να αναζητήσει προκλήσεις ή κυκλοφοριακή συμφόρηση ή να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει φωτογραφίες. Εναλλακτικά, μπορεί να λειτουργήσει μέσω ενός υπολογιστή tablet.
Το Kwid είναι το πρώτο αυτοκίνητο και τα φορτηγά της Renault για να του παρασχεθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο της εκτός της Ευρώπης, καθώς και με την παροχή εισροών από σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, καθώς και με ειδικούς στο ινδικό στούντιο της εταιρείας στο Chennai καθώς και στη Βομβάη. Ολοκληρώθηκε στο Παρίσι.
Η ισχύς προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων που οδηγεί τους μπροστινούς τροχούς με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ωστόσο τα αυτοκίνητα και το φορτηγό έχουν παρασκευαστεί έτσι ώστε να μπορεί γρήγορα να υιοθετηθεί ένας ηλεκτρικός κινητήρας.
Το Kwid βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει η Renault για λίγα αυτοκίνητα και φορτηγό για την Ινδία το επόμενο έτος. Το Van Den Acker δηλώνει ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό της επίδειξης είναι εντελώς drivable.
Δεν υπάρχουν σχέδια για την παραγωγή – θα ήταν τόσο περίπλοκο όσο και ακριβό στο σημερινό της πρόσχημα – ωστόσο ο Van den Acker δηλώνει την επιτυχία του Duster στην Ινδία, η οποία κατέληξε να είναι το κορυφαίο crossover εκεί Μόλις 18 μήνες, έχει παρακινήσει τη Renault να εξετάσει την έννοια της προσθήκης ενός μικρού SUV.
«Δεν είμαστε τυφλοί για την επιτυχία του Duster καθώς και δεν είναι τέχνασμα που ελέγξουμε την παρατεταμένη μας σειρά SUV από τότε που ήμασταν πολύ αργά», πρόσθεσε. «Είναι στη λίστα των Χριστουγέννων μου, ωστόσο, να χτυπήσει ένα κόστος κάτω από € 5.000 θα ήταν μια απίστευτη πρόκληση.

«Κάναμε μια απόφαση να το δείξουμε στην Ινδία για να τονίσουμε τη δέσμευσή μας στην ινδική αγορά. Θέλαμε να κάνουμε γνωστή την ύπαρξή μας. ”
Και το όνομα; Ένα παιχνίδι στο αγγλικό slang για μια λίβρα καθώς και τη λατινική λέξη για «τι;»
• Το νέο Renault Espace MPV κατασκοπεύει με πιο σπορ εμφάνιση