automobile

Ο νέος Eagle E-Type Lightweight GT αποτίει φόρο τιμής στον διάσημο Jaguar E-Type

Eagle έχει αποκαλύψει μια βαριά αναβαθμισμένη έκδοση του τύπου E Series 1, η οποία αποτίει φόρο τιμής στο 1963 Factory Lightweight E-Type Racer. Ονομάζεται το ελαφρύ GT, καθώς και ο Eagle States, είναι ο πιο εκτεταμένα προσαρμοσμένος τύπος Jaguar E-Type που χτίστηκε ποτέ, με την ομάδα μηχανικών της εταιρείας να βυθίζεται πολύ περισσότερο από 8.000 ώρες σε κάθε παράδειγμα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η διαδικασία ξεκινά με μια πλήρη ταινία ενός πρωτότυπου τύπου E Series 1. Ο Eagle στη συνέχεια ανταλλάσσει όλα τα πάνελ του αυτοκινήτου με χειροποίητες ελαφριές αντικαταστάσεις αλουμινίου, καθώς και προσθέτει μια ποικιλία καλλυντικών αναβαθμίσεων, οι οποίες επηρεάζονται από το αρχικό ελαφρύ μοντέλο.

Jaguar E-Type: Ιστορία ενός εικονιδίου

Οι αναθεωρήσεις περιλαμβάνουν μια πολύ πιο απότομη ουρά, ένα αεραγωγό για το καπάκι της μπότας καθώς και τα βαθύτερα περβάζια, τα οποία τα κράτη του αετού ενισχύουν την ακαμψία του Chassis καθώς και επιτρέπει στον σοφέρ να καθίσει κάτω στην καμπίνα, βελτιώνοντας έτσι το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου.
Ο Eagle έχει επίσης διευρύνει τις καμάρες των τροχών του τύπου E, η οποία επέτρεψε την περιοχή για μεγαλύτερους, αλλά ελαφρύτερους τροχούς PEG-Drive. Είναι κατασκευασμένα από κράμα μαγνησίου, καθώς και διαμορφωμένα στους τροχούς Dunlop Racing του Original Lightweight, αν και με λίγο περισσότερο αντιστάθμιση. Συνολικά, οι προσαρμογές του σώματος χρειάζονται περίπου 2.500 ώρες για να ολοκληρωθούν.
Όπως και ο Eagle Speedster, το ελαφρύ GT τροφοδοτείται από μια ευθεία έξι 4,7 λίτρων, η οποία είναι μια εξέλιξη του κινητήρα των 4,2 λίτρων που χρησιμοποιείται από τον Jaguar C-D- καθώς και τους τύπους E της δεκαετίας του 1950 καθώς και της δεκαετίας του 1960 . Διαθέτει μπλοκ αλουμινίου, τριπλούς καρμπυρατέρ Weber, έναν στροφαλοφόρο άξονα, μεγαλύτερα έμβολα, ξεχωριστά conrods καθώς και μια νέα κυλινδροκεφαλή με μεγαλύτερες βαλβίδες καθώς και έναν εκκεντροφόρο άξονα υψηλότερου ανελκυστήρα – όλα τα οποία έχουν βελτιώσει την αναπνοή του κινητήρα.
7

Ο κινητήρας έχει έξοδο 380bhp καθώς και ροπή 508nm, καθώς και ισχύς πηγαίνει στους πίσω τροχούς μέσω μιας μετάδοσης εγχειριδίου πέντε ταχυτήτων. Οπουδήποτε είναι δυνατόν, ο Eagle έχει επίσης αντικαταστήσει τα στοιχεία του Cast Steel Drivetrain του αρχικού τύπου E-Type για αντικαταστάσεις μαγνησίου. Η λίστα περιλαμβάνει μια νέα θήκη κιβωτίου ταχυτήτων, περίβλημα καμπάνας, διαφορική θήκη, φρεάτιο καθώς και μεταφορείς πίσω πλήμνης.
Χάρη στην ολοκληρωμένη χρήση του αλουμινίου, του μαγνησίου, του unconel καθώς και του τιτανίου, οι ελαφρές προτάσεις GT οι κλίμακες σε μόλις 1.017 κιλά, η οποία παρέχει στα αυτοκίνητα και φορτηγό μια αναλογία ισχύος προς βάρος 374bhp ανά τόνο. Ο Eagle επίσης δηλώνει ότι θα σπριντ από 0-60 μίλια / ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, πριν φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα άνω των 170 μίλια / ώρα.

Παρά αυτά τα στοιχεία, όμως, ο Eagle δηλώνει ότι το ελαφρύ GT δεν αναπτύχθηκε για να είναι ένας απογυμνωμένος δρομέας-ωστόσο, μάλλον ένα άνετο κρουαζιερόπλοιο μεγάλων αποστάσεων. Ως εκ τούτου, οι αγοραστές παίρνουν κλιματισμό, δερμάτινη ταπετσαρία, πολύ πιο έντονα ενισχυμένα καθίσματα καθώς και ένα σύστημα ανάρτησης OHLINS με προκατειλημμένη άνεση.
Ο Eagle τροποποίησε επίσης το αρχικό κιβώτιο του πεντάλ του τύπου E, καθώς και το οπίσθιο διάφραγμα του αυτοκινήτου για να παράγει λίγο επιπλέον χώρο για τα πόδια, το οποίο είναι ένα τυπικό παράπονο για την καμπίνα του αρχικού αυτοκινήτου. Επιπλέον, οι μηχανικοί της επιχείρησης πήραν το χρόνο να ενισχύσουν το ποσό του χώρου των δακτύλων γύρω από τον ρυθμιστή του καθίσματος, για να κάνουν τα αυτοκίνητα και το φορτηγό απλούστερο σε απευθείας σύνδεση με καθημερινή βάση.
Οι τιμές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, ο Eagle δήλωσε ότι πρόκειται μόνο να αναπτύξει δύο παραδείγματα του ελαφρού GT κάθε χρόνο.
Τι κάνετε για το νέο Eagle Lightweight GT; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *