automobile

Μύθοι ρύπανσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου που έχουν υποστεί εκδήλωση RAC Report

Οργανισμός αυτοκινήτων Το RAC έχει αναθέσει μια έκθεση εμπειρογνωμόνων από τον κορυφαίο ηλεκτροχημικό μπαταριών Dr Euan McTurk για να αντιμετωπίσει αυτό που ονομάζει «αρνητικούς μύθους που περιβάλλουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα» από τη φθορά του φρένου και των ελαστικών.
Η έκθεση ασχολείται με τις ποσότητες τοξικών λεπτών σωματιδίων (επίσης γνωστή ως PM 2.5S) που παράγονται από τα ελαστικά και τα φρένα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, τα οποία συνήθως λέγεται ότι είναι πολύ χειρότερα από ό, τι για ένα ισοδύναμο αυτοκίνητο με εσωτερική καύση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως πιστεύεται ότι το επιπλέον βάρος της μπαταρίας της EV αυξάνει τη φθορά σε αυτά τα δύο στοιχεία κατά τη διάρκεια της κανονικής οδήγησης.

Η Jaguar εγκαινιάζει το φορητό πακέτο ισχύος χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένες μπαταρίες I-PACE

Ο γραμματέας του κυβερνητικού περιβάλλοντος George Eustice μίλησε πρόσφατα με τους βουλευτές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης επιτροπής επιτροπής σχετικά με το θέμα. “Υπάρχει σκεπτικισμός”, δήλωσε ο υπουργός του υπουργικού συμβουλίου. “Κάποιοι λένε ότι απλά φορούν και δάκρυ στους δρόμους και το γεγονός ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι βαρύτερα υποδηλώνουν ότι τα κέρδη μπορεί να είναι λιγότερο από μερικούς ανθρώπους που ελπίζουν, αλλά είναι ελαφρώς άγνωστο αυτή τη στιγμή”.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ωστόσο, το RAC λέει ότι τα ευρήματα του Dr McTurk που βασίζονται στην πραγματική χρήση δείχνουν ότι τα ηλεκτρικά φρένα αυτοκινήτων στην πραγματικότητα φορούν πολύ πιο αργά από αυτά στα συμβατικά αυτοκίνητα, επειδή οι ΗΚ βασίζονται τόσο πολύ στο αναγεννητικό φρενάρισμα όπου ο κινητήρας λειτουργεί αντίστροφα για να φορτίσει την μπαταρία , επιβραδύνοντας το αυτοκίνητο χωρίς να εφαρμόζεται τα φρένα.
Ο Δρ McTurk δήλωσε: “Το Dundee Taxi Rentals λέει ότι τα μαξιλάρια των φρένων στα 11 ταξί της Nissan Leaf έχουν διάρκεια ζωής 80-100.000 μίλια-τέσσερις φορές από εκείνη των ταξί ντίζελ τους. Οι δίσκοι τείνουν να αλλάζουν λόγω στρέβλωσης αντί να φορούν σε αντίθεση με ένα συμβατικά τροφοδοτούμενο όχημα και διαρκούν δύο φορές περισσότερο από εκείνους που βρίσκονται σε ταξί ντίζελ.
“Επιπλέον, η Cleevely EV, μία από τις πιο γνωστές μηχανικές EV στο Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα το Cheltenham, βλέπει συχνά EVs με φρένα που διήρκεσαν πάνω από 100.000 μίλια. Η εταιρεία λέει ότι αν πρέπει ποτέ να αντικαταστήσουν τα φρένα των EV, δεν οφείλεται στη φθορά, αλλά επειδή έχουν καταλάβει λόγω έλλειψης χρήσης. ”
Η φθορά των ελαστικών μπορεί να είναι λιγότερο από ένα ζήτημα, καθώς το RAC λέει ότι η πραγματική εμπειρία δείχνει ότι οι ΗΚ δεν περάσουν από τα ελαστικά τόσο γρήγορα κάποια αξίωση λόγω του βάρους τους. “Το Dundee Taxi Rentals αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής των μπροστινών ελαστικών στην ηλεκτρική τους μπροστινή τροχιά Nissan Leafs είναι περίπου 5.000 έως 10.000 μίλια λιγότερο από τα ταξί ντίζελ, αλλά, πολύ πιο θετικά, τα πίσω ελαστικά διαρκούν το ίδιο χρονικό διάστημα, Συνήθως καλύπτει 30-36.000 μίλια πριν χρειαστεί να αντικατασταθεί “, δήλωσε ο Δρ McTurk.
Σχετικά βίντεο από την Autovia

Νέα αναθεώρηση BMW I4 M50: Πόση διασκέδαση είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; | express αυτοκινήτου

βιντεοκασέτα

Νέα αναθεώρηση BMW I4 M50: Πόση διασκέδαση είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; | express αυτοκινήτου

13/10/21

Τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε το 2021: Auto …

05/07/21

Porsche 718 Cayman GT4 RS: “Το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω …

21/03/22

Lotus Elise S1 Review: Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο …

28/01/22

Νέο Tesla Model Y Review: Ένα εξαιρετικό EV, …

22/10/21

2021 BMW IX Review: Είναι αυτό το καλύτερο ηλεκτρικό SUV …

29/09/21

“Επιπλέον, πολλοί παραγωγοί ελαστικών αναπτύσσουν ειδικά ελαστικά για ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερη φθορά χωρίς να θυσιάζουν τη λαβή. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλες μάρκες ελαστικών και νέες εταιρείες, όπως η ENSO, που έχουν ρυθμιστεί ειδικά για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα ελαστικά. ”
Εάν θέλετε να κάνετε το διακόπτη, ελέγξτε τη λίστα μας με τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *