Uncategorized

“Η υγιής αντιπαλότητα μεταξύ Peugeot, Citroen καθώς και DS είναι φανταστική για τα εμπορικά σήματα”

οι αδελφές αντιπαλότητες που αγωνίζονται στο κοινό μπορεί να είναι δυσάρεστες υποθέσεις. Ωστόσο, για τον πελάτη που πληρώνει, είναι ακαταμάχητοι.
Οι πολεμιστές Gallagher Brothers, Liam καθώς και Noel, εξυπηρετούν ακριβώς αυτό που θέλει το κοινό, όπως και η Αφροδίτη καθώς και η Serena Williams. Εν τω μεταξύ, ο «μικρός» Nico Rosberg μαζί με το «παλαιότερο τεράστιο bruv» Lewis Hamilton προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον στο F1.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά αν πιστεύετε ότι η μάχη με τα κομμάτια μεταξύ αυτού του ζευγαριού των μελών της Mercedes Clan είναι έντονη, θα πρέπει να δείτε, να δοκιμάσετε και να αισθανθείτε τον ανταγωνισμό στο Peugeot καθώς και το Citroen το λεπτό. Υπάρχει πολύς σεβασμός, εξαιρετικά λίγο φτωχό αίμα, καθώς και μηδενική προοπτική βρώμικων κόλπων. Ωστόσο, υπάρχει, όπως ποτέ άλλοτε, πραγματικά υγιείς αντιπάλους τους στην αγορά του νέου οχήματος.
Μπορεί να συνεχιστεί. Οι μάρκες που είναι έντονες για να πολεμήσουν τον μεγάλο αγώνα στον πόλεμο των πωλήσεων είναι εκείνες που προσπαθούν σκληρότερα για να ικανοποιήσουν τον καταναλωτή. Η αναζωογονημένη Peugeot καθώς και πρόσφατα θετική Citroen κάνει τώρα ακριβώς αυτό. Και οι δύο στοχεύουν-καθώς και συχνά-δημιουργούν μερικά από τα καλύτερα, πιο επιθυμητά μοντέλα πραγματικού κόσμου, με κατάλληλες ετικέτες κόστους.
Εξίσου σημαντικές είναι οι γενναιόδωρες προεξοφλημένες επιτόκια καθώς και άλλες προσφορές. Η Peugeot καθώς και η Citroen είναι μεταξύ των ηγετών σε αυτόν τον τομέα, καθώς και αυτό, εν μέρει, είναι ο λόγος για τον οποίο είναι συλλογικά εξωτερικοί πωλήσεις, για παράδειγμα, η αρθρική Μάη της Nissan καθώς και της Honda στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος – παρά το Αλήθεια ότι το γαλλικό ζευγάρι δεν έχει εργοστάσια εδώ, ενώ το ιαπωνικό δίδυμο κάνει.
Ευτυχώς, η διασκέδαση καθώς και τα παιχνίδια από τη Γαλλία θα συνεχιστούν. Το RCZ εξακολουθεί να έχει κάποια μέθοδο για να πάει, η Peugeot με διαβεβαίωσε στο πρόσφατο Παρίσι Αυτοκινήτη – ενώ την ίδια στιγμή εκδόθηκε μια υπενθύμιση της νέας “Upmarket, ωστόσο, ακόμα προσιτή” φιλοσοφία. Ένας κορυφαίος Citroenexec ψιθύρισε στο αυτί μου ότι τίποτα δεν θα τον ευχαριστούσε περισσότερο από το να δουλέψει με πλήρη απασχόληση για να κάνει ένα ολοκαίνουργιο, περίπου £ 10.000 2CV.
Στο άλλο άκρο της κλίμακας, η μάρκα DS της Citroen φαίνεται για το πρόγραμμα για να είναι για το Citroen τι είναι η Lexus για την Toyota – μια πλήρως ξεπερασμένη, αυτόνομη premium μάρκα για να συμπληρώσει μεγαλύτερες πωλήσεις, πιο μέτρια προϊόντα.
Αυτή τη φορά το 2012 στη Σεούλ, οι “ηττημένοι” ήταν η λέξη ανώτερο σκηνοθέτη στο Hyundai-Kia HQ μου έδιωξε, όπως εξήγησε σκληρά το Peugeot καθώς και το Citroen. Με σεβασμό, Matey, δεν θα μπορούσατε να το έχετε κάνει περισσότερο λάθος.

Πιστεύετε ότι η Peugeot, η Citroen καθώς και η DS είναι πιθανό να καταλήξουν να είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια, στο Twitter ή στο Facebook …