Uncategorized

«Οι κωμικοί που εκτελούν το δίκτυο μεταφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου σταματούν σταθερά να εργάζονται για να ακούσουν τους αυτοκινητιστές

, οι χρήστες του οχήματος, αντιμετωπίζουν ένα νέο και αυξανόμενο ζήτημα που προκαλείται από αυτούς, οι κωμικοί που καταβάλλονται για να εκτελέσουν το show μεταφοράς.
Σταματούν σταθερά να εργάζονται για να μας ακούσουν. Παραβιάζουν φανερά την παροχή των προϊόντων που έχουμε αγοράσει, καθώς και για την πληρωμή (νεότερων, ασφαλέστερων, καλύτερων δρόμων), καθώς και υποθέτουν λανθασμένα ότι καταλαβαίνουν καλύτερα. Δεν είναι μόνο περιφερειακοί καθώς και εθνικοί πολιτικοί που κατηγορούν. Πολλές εταιρείες που σχετίζονται με τις μεταφορές που χρηματοδοτούνται πλήρως ή μέρος από το καθορισμό δεν μας ρωτούν τι πιστεύουμε, δεν πειράζει να σκεφτόμαστε καθώς και να ενεργήσουμε με τις σημαντικές μας συμβουλές.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το προτεινόμενο κλείσιμο ενός ολόκληρου αυτοκινητοδρόμου, το M26, είναι ένα ιδανικό παράδειγμα. Είναι ένα καλό, ασφαλές, στρατηγικά βασικό M-road που συνδέεται με το M20, τις θύρες καναλιών καθώς και το M25 που περιβάλλει το Λονδίνο. Ωστόσο, ο γραμματέας της μεταφοράς Chris Grayling, το τμήμα για αξιωματούχους μεταφοράς, καθώς και μια χούφτα άλλων «επαγγελματιών» επέλεξαν ότι θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα πάρκο φορτηγών αν ο Brexit είναι χαοτικός. Ήταν το όχημα καθώς και ο Van Chauffeurs ή η αγορά φορτηγών που συμβουλεύτηκαν σε αυτό; Οχι.
• Όλα τα έσοδα από τον φόρο οχημάτων που θα επενδυθούν στο οδικό δίκτυο σε ενίσχυση χρηματοδότησης 30 δισ. Λίλη
Οι επιβάτες του αεροπλάνου ρώτησαν αν θα έπρεπε να κλείσει ο τερματικός σταθμός πτήσης του Manston, καθώς και να γίνει μια ακόμη ένωση φορτηγών για φορτηγά που έχουν καταχωρήσει κατά κύριο λόγο φορτηγά; Αρνητικός.
Μήπως κάποιος αναζητούσε τις απόψεις των πιθανών αγοραστών καθαρών ηλεκτρικών και βενζίνης-ηλεκτρικών αυτοκινήτων πριν από την κυβέρνηση ξαφνικά άξιζε ή μείωσε τις επιχορηγήσεις ανταμοιβής του για να τις αγοράσει; Οχι. Και, σε ένα ακόμη μεγαλοπρεπή, πολύ πιο ουσιαστική κλίμακα, πριν η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε ότι η βενζίνη καθώς και οι κινητήρες ντίζελ είναι κακοί/πρέπει σύντομα να απαγορεύσουν, καθώς και ότι η τεχνολογία χωρίς οδηγό είναι καλή/πρέπει να επιδοτείται από το κράτος, ακριβώς πώς ακριβώς πώς Πολυάριθμα κανονικά αυτοκίνητα, ταξί, φορτηγό καθώς και φορτηγά Chauffeurs, Converse με και να πάρει έγκριση; Κανένας. Οι προσωπικοί αυτοκινητιστές, οι οδηγοί του οχήματος των επιχειρήσεων, καθώς και πολλά εκατομμύρια εμπειρογνώμονες πλήρους απασχόλησης, οι οποίοι, er, οδηγούν για να ζήσουν, δεν πίστευαν καν, ποτέ δεν πειράζει να συμβουλευτεί.
Στην καθημερινή μας ζωή, τα άτομα μαθαίνουν, ανθίζουν καθώς και μετεγκατάσταση μπροστά, ζητώντας, καθώς και να ακούσουν τα μέλη του νοικοκυριού, τους καθηγητές του ιδρύματος, τους καθηγητές κολλεγίων, τους συμβούλους, τους φίλους, τους γιατρούς, τους εργοδότες, τους συνεργάτες … το ονομάζετε.
Οι πολιτικοί μεταφοράς, οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και άλλοι «εμπειρογνώμονες» στον τομέα θα μπορούσαν να ανακαλύψουν από αυτή τη δοκιμασμένη και δοκιμασμένη διαδικασία. Βαθιά, όλοι μας καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους που προορίζονται καλύτερα για να μιλήσουμε για τα θέματα-καθώς και τις υπηρεσίες-είναι οι άνθρωποι που οδηγούν στους δρόμους μας καθημερινά. Έτσι, σε όσους έχουν αμοιβή της μεταφοράς λέω: Εξετάστε αυτά τα πραγματικά άτομα που είναι καλύτερα από ό, τι πολλοί για να συζητήσουν ακριβώς πώς οι δρόμοι μπορούν να καταλήξουν να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί, ασφαλέστεροι και ευχάριστοι για χρήση.

Είμαστε 46 εκατομμύρια ισχυροί και, στην πραγματικότητα, είμαστε ελεύθεροι, ειδικοί, προετοιμασμένοι και ικανοί σύμβουλοι. Μιλήστε μαζί μας. Και, για μια φορά, ακούστε καθώς και να ενεργήσετε με αυτό που λέμε.
Συμφωνείτε με τον Mike; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …