Uncategorized

Το New Maserati Quattroporte Trofeo ξεκίνησε με 572bhp

Αυτό είναι το νέο Maserati Quattroporte Trofeo. Πρόκειται για μια έκδοση που επικεντρώνεται στην απόδοση της λιμουζίνας της ιταλικής μάρκας, η οποία έχει επιφορτιστεί με τον ανταγωνισμό των BMW M760LI, Mercedes-AMG S 63 και της Porsche Panamera Turbo.
Οι τιμές θα ξεκινήσουν από περίπου £ 126.890, η οποία θέτει το Quattroporte Trofeo στην ίδια τιμή τιμών με τους γερμανούς αντιπάλους του. Οι πρώτες παραδόσεις έχουν επίσης επιβεβαιωθεί ότι φθάνουν πριν από το τέλος του έτους.

Κορυφαία 10 καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα για να πάρει το 2022

Τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα V8 3,8 λίτρων με δίδυμο TwinboCharged ως το evante trofeo, ο οποίος έχει μια έξοδο 572bhp και 730nm ροπής, αλλά ενώ μοιράζεται το ίδιο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχύτητας ως SUV, το Quattroporte Trofeo στέλνει δίσκο μόνο οι πίσω τροχοί.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Quattroporte Trofeo είναι το ταχύτερο μοντέλο στη σύνθεση του σαλόνι, με χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 4,5 δευτερολέπτων και μέγιστη ταχύτητα 202 μίλια / ώρα.
Για να βοηθήσουμε να αποτελείται από όλες αυτές τις επιδόσεις, η Maserati έδωσε στο τυπικό πλαίσιο του Quattroporte μια διεξοδική αναθεώρηση, την τοποθέτηση βελτιωμένων προσαρμοστικών αποσβεστήρων, των κολλητικών ελαστικών επαφής με τους ηπειρωτικούς αθλητικούς, των μεγαλύτερων φρένων, των αυστηρότερων ελατηρίων, ενός οπίσθιου διαφορικού και μιας εντελώς νέας γεωμετρίας για το Η αναστολή διπλής ευκολίας πολλαπλών συνδέσμων του αυτοκινήτου.
7

Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης μια σειρά προφίλ αυτοκινήτων, ένα διαμορφώσιμο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ένα νέο σύστημα ελέγχου εκτόξευσης, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο εάν πληρούνται ορισμένοι όροι συνθηκών. Πριν από το σύστημα να λειτουργήσει, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ακίνητο, σε έναν επίπεδο δρόμο, με τις πόρτες κλειστές, σε λειτουργία “Corsa”, ενώ δεν υπερθερμαίνονται και δεν φέρουν σφάλματα προειδοποίησης κινητήρα.
Ο Maserati έχει επίσης αναθεωρήσει το στυλ του Quattroporte Trofeo. Τα τσιμπήματα περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, έναν βαθύτερο διαχωριστή μπροστινών ινών άνθρακα, φρέσκο ​​αγωγό για το μπροστινό μέρος του τριμήνου, ευρύτερες πλευρικές φούστες και οπίσθιο διάχυτο από ίνες άνθρακα, ο οποίος φιλοξενεί ένα νέο σύστημα εξάτμισης με διπλά εξουσία.
Στο εσωτερικό, οι αγοραστές παίρνουν διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία, φορτιστή ασύρματου smartphone, ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας 10,1 ιντσών και ένα premium 10-speaker Harman-Kardon στερεοφωνικό σύστημα. Σε αντίθεση με πολλά σύγχρονα απίστευτα σαλόνια, το Quattroporte δεν διαθέτει ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων-αντ ‘αυτού, οι αγοραστές παίρνουν ένα ζευγάρι αναλογικών μετρητών με οθόνη TFT επτά ιντσών.
Ο τυποποιημένος εξοπλισμός περιλαμβάνει προσαρμοστικούς προβολείς LED, βοηθητική διατήρηση λωρίδων, αναγνώριση σημείων κυκλοφορίας, προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας Cruise και σύστημα Active Driving Assist του Maserati, το οποίο μπορεί να αναλάβει κοντά τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε καλά διατηρημένους δρόμους με ταχύτητες μέχρι 90 μίλια / ώρα, παρέχοντας το Ο αυτοκινητιστής κρατά τα χέρια τους στο τιμόνι.

Όπως το νέο Maserati Quattroporte Trofeo; Τώρα ρίξτε μια ματιά στο Maserati Levante Trofeo…