automobile

Η αυτόνομη τεχνολογία μπορεί να σώσει τις δηλώσεις MPV Hyundai Style Manager

Hyundai Style Manager Luc Donckerwolke πιστεύει ότι η αυτόνομη καινοτομία των οχημάτων καθώς και οι ηλεκτρικοί κινητήριοι μπορεί να βοηθήσουν στην παρατεταμένη ζωή του μικρού MPV στο IX20 βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το βρέφος της κορεατικής μάρκας – ένας σχεδιασμός των βρέφους – ένας σχεδιασμός χαμηλού όγκου στο Ηνωμένο Βασίλειο – αναμενόταν να κονσερβοποιηθεί μετά την εισαγωγή του νέου SUV του νέου Kona. Ωστόσο, ο Donckerwolke-ο οποίος εντάχθηκε στην Hyundai στην αρχή του 2016 ως ανώτερος σχεδιασμός αντιπροέδρου, δηλώνει ότι οι MPVs ενδέχεται να είναι καλά κατάλληλες για την ευελιξία που προσφέρει τα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης, καθώς και για να μεγιστοποιήσουν την πρακτικότητα που προσφέρει η απομάκρυνση του Α, κινητήρα καύσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο Hyundai Kona: Ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε
Όταν ρωτήθηκε αν είχε αντικαταστήσει το IX20 στο σχέδιο, ο Donckerwolke απάντησε: “Ναι, το κάνουμε. Δεν το τηλεφωνούμε στο IX20, ωστόσο, ναι, είναι εκεί. ”
Πρόσθεσε: “Το SUV έχει μολύνει όλα τα τμήματα της αγοράς, πραγματικά, λόγω αυτής της« γεύσης περιπέτειας », τα οποία δεν μπορούν να προσεγγιστούν με MPV. Το SUV σας παρέχει την απόδοση μαζί με το Alibi ότι είστε δυναμικός άνθρωπος. Μεταφέρει την αντίληψη ότι έχετε πολύ τρόπο ζωής. Είναι ένα καθαρό διαφημιστικό πράγμα, πραγματικά.
“Είμαστε στο σημείο μιας βάρδια τώρα, με αυτό που πρόκειται να συμβεί με αυτόνομα οχήματα. Όπως και αν έχετε όλη αυτή τη βοήθεια, γιατί θα περιορίσαμε τον εαυτό μας στη δέσμη που είχαμε σήμερα; Ακόμα περισσότερο όταν έχετε ηλεκτροδότηση. Αυτό εκρήγνυται ολόκληρη τη θεωρία της συσκευασίας καθώς και της διάταξης.
• Τα καλύτερα crossovers καθώς και μικρά SUV
“Έτσι κοιτάζοντας μπροστά, το MPV – με το οποίο εννοώ την αίσθηση της μέγιστης χρήσης της περιοχής που καταλαμβάνετε με το πάτωμα των αυτοκινήτων και του φορτηγού – θα καταλήξει να είναι αναγκαιότητα, καθώς και σχεδόν μια ορθολογική προσέγγιση. Ωστόσο, μιλάμε για 10 ή 15 χρόνια από τώρα. ”
Ο Donckerwolke δεν ήταν υπόλογος για το Kona – ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που δηλώνει ότι θα έχει “μοναδικά στοιχεία” που δεν θα παρουσιαστούν άλλα σχέδια στη σειρά Hyundai – αφού εντάχθηκε μετά το στούντιο του κατασκευαστή κέρδισε τον διαγωνισμό εσωτερικής ιδέας για το αυτοκίνητο σχέδιο.

Αλλά προετοιμάζει μια νέα γλώσσα στυλ που είναι πιθανό να εισαχθεί στην επόμενη Sonata, που θα αναλάβει μέχρι το 2019. “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την επόμενη Sonata”, είπε, “επειδή είναι αυτό που πρόκειται να ξαναρχίσει το στυλ της Hyundai. Πιστεύω ότι για τη μάρκα Hyundai, αυτή τη στιγμή, θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Έχουμε παγώσει το ύφος του ήδη, καθώς κάνει μια τεράστια αλλαγή. ”
Πιστεύετε ότι το MPV θα το κάνει μέσω της επίθεσης SUV; Ας καταλάβουμε στην ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *